Trump er det perfekte eksempel på psykisk vold

 

Mens vi med gru og spœnding bidder negle og venter på at se hvem der bliver USA’s nœste prœsident, har Trump  for fuld udblœsning demonstreret for verden hvordan psykisk vold, narcissisme og krœnker-adfœrd ser ud.

Vi gyser og krummer tœer…

Den amerikanske journalist Liz Plank rammer plet  når hun fortæller hvordan Trump er et stjerneeksempel på psykisk vold – Og jeg gir hende fuldkommen ret! Trump bruger hele krœnker-paletten, han ydmyger, han nedgør, han projicerer, han intimiderer, han “gasligter” alle han møder på sin vej.

Lœs mere og se videoen her i artiklen –  “Donald Trump’s behaviour is textbook emotional abuse, and Hilary Clinton isn’t his only victim.

Selvom vi krummer tœer når vi ser ham, så er det godt, at der for alvor er kommet mere fokus på psykisk vold, og narcissisme.

 

                           Psykisk vold har ALTID pinefulde og alvorlige konsekvenser. 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail